Гребной эргометр FINNLO от Hammer Aquon Evolution

Eжемесячный платеж от 45,74  / 60 месяцы

1399,00 

Доступный продукт

Store availability
Центральный склад (Tallinn)
(Shipping time: 2 days.)

Описание

Гребной эргометр Finnlo Aquon Evolution предназначен для интенсивных и эффективных тренировок дома. Тренажер обеспечивает плавный процесс тренировки благодаря своей прочной конструкции и расширенным функциям. Эргометр оснащен несколькими программами тренировок и 16 уровнями сложности для обеспечения разнообразной тренировки. Большой ЖК-экран отображает важные данные о тренировке, такие как время, расстояние и расход калорий.

Производитель: Finnlo (Германия) .

Гульника! Веломаркет также предлагает возможность рассрочки платежа от 9 евро в месяц.

Более конкретно :

  • Экран: ЖК
  • Программы обучения: 12
  • Уровни сложности: 16
  • Тормозная система: магнитная и воздушная, с электронной регулировкой
  • Размеры: 233 x 54 x 97 см.
  • Размеры в сложенном виде: 120 x 54 x 172 см.
  • Вес продукта: 39 кг.
  • Максимальный вес пользователя: 150 кг.

Гарантия: 2 года!
NB
! Точный цвет деталей велосипеда (например, седла, шин, ручек) может отличаться от партии к партии!

Детали

Тип экрана

ЖК-дисплей

Размеры в сложенном виде

233 x 54 x 97 cm

Размеры в сложенном виде

120 x 54 x 172 cm

Максимальный вес пользователя

150 кг

Посылочный автомат

Нет

Тормозная система

magnet, õhk

Всего программ

12

Материал рамы

сталь

Источник питания

мощность сети

Вес изделия

39 kg

Транспортные колеса

Да

Запросить о продукте

Your e-mail has been sent!

There was a problem sending the e-mail. Please try again and check the fields.

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Edukas treening
Soovite kogeda tõelist sõudmist mitte ainult väljas vaid ka kodus? Auhindu võitnud Aquon Evolution on õige seade Teie jaoks! Sõudmine on ideaalne kogukehatreening südameveresoonkonna tugevdamiseks ning kaloripõletamiseks. Selle seadmega saate sõuda oma kodus täpselt nii nagu vee peal ning lõigata kasu mitmest sõudmise positiivsest küljest.
Rahulikel vetel
Kuullaagritel sportiste tagab eriti vähese hõõrduvusega liikumise 135 sentimeetrisel alumiiniumist relsil ning võimaldab sujuvat sõudmist. Iste on maast 45 cm kõrgusel, mis tekitab koheselt tunde nagu oleksite professionaalsel sõudepaadil. Jalatoed on üksteisest kõigest 9 cm kaugusel, mis tagab ergonoomilise sõudeasendi.
Teie treener
Integreeritud treeningkompuuter sinise LCD ekraaniga võimaldab alati oma treeningandmetel silma peal hoida. See tähendab, et saate alati kohandada oma treeningut vastavalt Teie individuaalsetele eesmärkidele. Sõudes pakuvad 12 erinevat treeningprogrammi, et tagada motiveeritus. Ühendades seadmega standardse 5kHz pulsivöö, saate silma peal hoida oma pulsil ning treenida ühega 4st pulsiprogrammist.
Täie kiirusega edasi
Tänu lihtsasti kontrollitavale takistusele saate alati treenida ideaalse intensiivsusega. Treeningkompuuter pakub maksimaalset õhktakistust 350 vatti, mida saab reguleerida 16s astmes. Lisaks saate määrata treeningintensiivuse reguleerides tõmmete tihedust ning tugevust. See tähendab, et seadmega saavad treenida kõik alates algajatest kuni professionaalideni.
Ruumi kokkuhoidev ja mobiilne
Hoolimata sellest, et seade on sobilik kuni 2-meetristele inimestele tänu 182 cm tõmberihmale, on see siiski muljetavaldavalt kompaktne ning sobib igasse kodusse. Integreeritud transpordirattad võimaldavad seadme liigutada just endale sobivasse tuppa. Tänu praktilisele voltimismehhanismile on võimalik seade kokku voltida peale treenimist.